2012. május 20., vasárnap

"Vol egyszer egy híres építész. Tervezett egy pompás könyvtárat, csak, hogy a könyvek súlyával nem számolt. Felhúzták és évente 3 cm-t süllyedt. Le kellett bontani az egészet"




Rendezvény, munkahely.
Pár elég jó hostess csaj. Egyik csaj rendezvény közben keresi táskáját, tőlem kér engedélyt ( ? ) , hogy hátra mehessen érte. Mikor jön vissza:

 - Hallod, nektek volt vmi kikötés, hogy gyertek ide?  

közben végig mérem célozva rá h miben van. duma duma duma. jól megy minden, rohadt jó csaj , de tartom magam. végén mondom h nem akarom már zaklatni visszamehete doglozni ( imádom ezt a szót, egyszerűen kérleli önmagától már h kvalifikáljon nekem egyet most azonnal ) . majd olyan szexi mosollyal: 

-Hozzak inni valamit?

kiröhögöm. nap kérdése : mennyire volt ez az egész szituáció  egy nagy validáció keresés, kérés ( adás tuti nem  ) a csaj részéről. az italnál elbukta, validációra tettem és hagytam.





16-oska túl lépte azt a határt amit nem kellett volna. írt 2 x is azóta, de választ nem fog kapni. eltudtam intázni azt is h cuccaimat elhozzák tőle, úgy h ő nem volt ott, majd kíváncsi leszek mennyire lepődik meg. meg mit ír. mekkora köcsög leszek ezért.


5-öska ( igen, új név végre ) bejelölt, írtam neki. csak semmi szar, rövidet, humorosat, baszogatósat. erre ő vissza egy ugyanilyet. DE MIÉRT ?  miért nem egyszerűt írt, most megint gondolkozhatok egy konkurens válaszon.
- na és te milyen suliba jársz?
-most te komolyan az iskoláról akarsz beszélni?
-oké, mekkora a melled és mikor dugtál utoljára?



miért kell a nőkkel játszani? miért kell kapcsolgatni nyomorult kapcsolókat bennük? miért nem sétálhatok oda egyhez és azt mondván, hogy beszélgetni akarok vele csak úgy szimplán kicsit. miért nem lehet normálisan kezelni őket? miért kell ezt olyan szinten művelniük, hogy a haver csajokat is már gémelnem kell, ahhoz, hogy találkozzunk szimplán és beszéljek velük egy kicsit, csak mert kedvem van hozzá. miért kell nem írnom nekik , ahhoz h ők írjanak és akarjanak találkozni.




a kiszámíthatatlan hányaska is amióta nem írok neki minden héten 2 x ír. és tök spontán laza üzeneteket. Hihetetlen h nagy szélsőségekkel mekkora hatás érhető el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése