2013. június 18., kedd

Summer house party

Tehat az uj natural rutin, sz OLASZOZAS. Olaszozas, amikor meg akkor is te jossz ki jol, ha kiderul az az FBd aki LTRt akar megtudja h megdugtad a baratnojet, kiakad, kiabal, elkuld. Megolaszozod es ujra te vagy a nyero. Olaszozas, vitto urtol ered, hala neki es az olasz temperamentumanak.

A diakmunkak 99.99%-a azzal a konfortacioval kezdodik, hogy "neked mennyi van meg?"

A sok FB mellett csiszolodik az ember, kalibralodik, szinte tokeletesre csiszoljak. Legszebb a harem tartasban, hogy egymast generaljak le.
Egymast generaljak le #1: mindig tudd melyik FBd hol van. Ennek mellek termeke, hogy azt hiszik kedvessegbol kerdezed es ezert meg jobban szeretnek. Kifizetodo.
Egymast generaljak le #2: a mostani nod szedi fel a kovetkezot.

Fesztivalos tapasztalat #1: nagyon hasznos egy baratno. Felesbe veszitek a kajat, de ugyis te eszed meg az egeszet. Koltseghatekony.

Megkapod es megunod... Lassan idejet mult a 10 es skalazas - ami tenylegesen csak 5-os. Eletrevalobb egy szam, mely napokban ertendo, es egy olyan valtozo, hogy hany nap alatt unod majd meg. A legtobb laza 14.

Felkelsz, buzz van, valaki agyad melle hanyt. Egy gyors hugyozas mellett felfedezed, hogy wc-t is korbe hanytak, na. A koli biztonsagi ore onkent kivisz a buszra, fura reggel. Majd este kapsz egy hivast, hogy halljak jo bulim volt...

A kozel milf 30-as FB-m meglepett egy kulccsal magahoz. En meg aznap megleptem magam par haverral a lakasan sorozeskozben a masnaposok 3 nezesevel. Film pipa

Utolso edzesunk adival az evezo teremben. Valamelyik hulye -en - felvetette, hogy ennek tiszteletere huzzuk le az eros 2000-t. Nevetes, majd elgondolkodas.
7:16- ra valtott a szamlalo, amikor osszeesve kiestem a padrol. " if I pass out, please note my time".


' ha eltitkolod, soha nem kapod meg'

Challange #1: egy hazibuli, melybe csak ket hettel ezelott megismert csajokat hivhatod.
Challange #2: szerezz egy nyar alatt 750.000-et

Neha csak azon kapom magam, hogy tantorogva jovok ki a szaunabol. Hol valosan, hol nem...

Tik
Minden pompaban, most az egyszer korabban erkeztem. Izgulok. 3 an nyugtatnak, plusz egy viszki. A nap sut, a terem diszben. Most vegleg leteszem, tudom. Harman mennek ki elottem, a jack marad, marad az osszes emzullott, erkolcstelen dolgommal a szobaban, ezek mar csak sztorik. Tak. 5 ev

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése