2013. június 1., szombat

nowdays

Sötét van, ballagok a koliba. Sehol senki már, 5perce még a 29 éves FB ölelt. Koliba érve csipogókapunál megszokott mosoly vár csak, vagy mindig hajnalban érkezem, vagy reggel, már senki nem furcsálja.
Megszokott már, ez az FB kör.
Futócipő, sport nadrág, edzős felső. Két dolog miatt mentem így. Az első,hogy ne akarjon dugni. Reggel megdugtam FBm, majd délután másikat, most este már nem volt kedvem és erőm se. Kikészítenek, lehetetlen ennyit dugni huzamosabb ideig, néha már úgy vagyok, hogy megdugom gyorsan, hogy túl legyünk rajta, had örüljön, én elvégzem kötelességem, ő pedig örül. Sok FB, sok és nagy kötelezettség. A második, mert már nem szükséges értéket adnom, nem, hogy adnom, de mutatnom se. Az összes itteni FBnél rájöttem már - 5 aktív egyetemi, 3 FFB egyetemi - ,hogy 1 hétig járok szélsőségek közt, megdugom 3x és KÉSZ. Ennyi kell nekik, rá 2hétre kivétel nélkül az összes járni akar... 
- kivéve persze a csodát, aki szintén bele esett ebbe a struktúrába, de időben kijött. ő, az egyetlenek egyetlene, ki az előtt megfogott, hogy, abbahagytuk volna, ő aki mellett leáltam a sokszor megkérdőjelezhető, fertőbe torkolló nőügyekkel, amiket titkon kívül is élveztem. leálva felhagytam velük, csak azért, hogy ha egyszer összegzek, ne miattam ne legyen semmi. ő máshogy gondolta, az egyetlen akit engedtem, az egyetlen aki ellökött. -

Egyre jobban leadják magukat, utolsókat kivétel nélkül 6 órán belül dugtam. 6 óra... ennyi kommunikáció igényeltetik a mai világban ahhoz, hogy egy idegennek oda adják magukat.

Két hete dugtam meg a 26-ik jelöltet. 29 éves, színházban táncos. Egy hete pedig rá is untam. A 27-es jövőhéten érkezik, ahogy ő mondaná "ha csak szex kellene, szerencséd lenne, simán belemennék" , még szerencse, hogy 20 perc game után ígyis bele megy, de csak, mert egy mázlista fasz vagyok az élet minden területén. Vagyis "most olyan jó érzés... ne csináld... bár úgyis belemennék" , és köszönöm. 

Azért sokszor nem értem miért jövök be nekik, nem is az uzsidobozoknak, hanem a komolyabbaknak. Mit látnak? Mit látnak, hogy állandósítani akarják, hogy velem aludjanak el és, hogy rám főzzenek? Mit gondolnak, amikor keltenek, mire közlöm "csak akkor kelek fel, ha már kész a reggeli!", és TÁDÁM, megcsinálják. 6napból 2őt alszom a koliban, többit FBnél. Annyian csinálnak és hívnak meg ebédre/vacsira, hogy volt már nap, amikor nem ettem saját kaját se.


Tény, aki nagyon nagy nőcsábász, annak az élete nincs a helyén.

"Egyszer voltam egy sráccal, ő nagyon durván csinálta, két lannyal is csinálta párhuzamosan"  khmm

"Mi nem vagyunk barátok, és nem is dugunk, húzz haza"     az utolsó dugásunk csodával, az utolsó mondataim egyike számára

"Tudom, hogy csináltál vacsit nekem, de hoztam azért egy kis sonkás párnát, hátha szart csinálsz"   és csodálkoznék, ha egyik végre kiakadna a sokszor közönséges bunkó énemen

Sokszor már fogalmam sincs mit csinálok, mintha álomból ébrednék és csak ott kötnék ki. Nem szeretem megszokott dolgokat, sose szarok huzamosabb ideig ugyan abba a WCbe se, lehet ennek köze van az LTRhez is. Mint egy film, mint egy kibaszott film úgy érzem. Hol itt vagyok hol ott, mindig mással, mindig mást, állandóan másik teraszon találom magam, állandóan mással, inklájd, ez jellemző mostanában.

Olvasatlan SMSek száma: 159.
Lottó számaim: 5 10 18 24 26 33.
5 mert 5 találatost akarok
10 18 születés
24 mert ennyi idosen akarok gazdag lenni
26 ennyi no volt meg
33 a boldog csalad 

És látom ,látom pedig nem akarom. Gondolkozok szóljak e, mert akaratlanul is diagnosztizálok fejben, mire elmondja a történetét már tudom hol mivel lehetet volna visszahozni, mi lenne a következő helyes lépés.
Belátni a kulisszák mögé, látod mi hogyan áll össze, viszont pont ezért a valóság már olyan valótlanná válik és nem fordul vissza többé. Amit ismerősök hüledezve mesélnek "randikról" az nekem minden napos. De én nem töröm le őket, rájönnek majd.

Egy játék mely jól rögzítet szabályokkal dolgozik. Fél éve találtam ki,
 The Barney game with little different , de már rá kell jönni, hogy úgy alakult, hogy bármelyik héten teljesíthető lenne.
Akaratlanul verem ki fejemből a berögzült puat, mert iszonyatosan komoly korlátok közé szorít. Hálisten sikerrel.

Drágák itt, kicsik ott, bogarak amarra, szivemek emerre.

Nem tudom utolsó időkben hányan ítéltek meg és el, végén már nem érdekelt, aztán azzá váltam.

Van egy buli lakásom, oda megyek üres, eltellik 1óra és ellepik a nem alkohol szűz lányok, megtellik, haverokkal, piával, szexxel.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése