2013. február 9., szombat

I remember that...

One of the best memory
 
 
Ágy.HB7A barna.
 Ujjazás után a farkamat ráncigálja, tegyük be mondván magamnak. Mikor a folyamat érdemlegessé válik, ő csak ennyit mond:
 
" Te most tényleg azt hitted, hogy lefekszem veled?"
 
Röhög, kacag, bazsajog.
Akorra már kalibráltnak gondoltam magam level upok miatt, de... megszólalni nem tudtam, hátra döltem és a plafont bámultam.
 
-------------------------------------------------------------------- 
 
Padló. HB8 szőke.
Már dugom egy jó ideje, de most lovaglóba váltunk. Amikor ráül olyan arcot vág, hogy : " oááoóóó" . Ráültettem még 4x egymás után, és ő végig : " oooááááoohmmmóóó" arcot vág.
Elkezdem dugni, majd próbálom utánozni az említett arckifejezését.
" ooáááőőőóó "
Azt, hogy miért, csak az én külön faszságom.
Olyannyira tetszett, ahogy csináltam, hogy elkezdtem röhögni. Ő megállt, kínos fél perc pillanatában leült az ágyra és bámult. Én 10 percet töltöttem el a röhögéssel, amit a saját faszságom váltott ki.
Ez alatt a 10 perc alatt rádöbbentem , hogy ha az ember röhög,  akkor a farka nem áll.
Felálltam és közöltem vele, hogy haza megyek.
Marasztalt, ellenálltam, leszopott és leléptem.
 
-------------------------------------------------------------------- 
 
Mori2. HB7 barna.
Szép este, szép italok, jó nyitások.
Életemben nem volt még egy éjszakás kalandom, életemben nem vágytam rá. De a kis barna nagyon csábított. Kis folyosó bal oldal, ahol kiderül, hogy egyedül van albiban ami 20 percre van gyalog. Meginvitál oda MOST.
Elgondolkodtam, még csak este 11, most érkeztem, annyi nő van még, annyi lehetőség. Amnesztiát kértem és kaptam. 1 óra múlva ugyanott tlaálkozunk és megyünk hozzá, tervek szerint. Én elég szépen lekezdtem élvezni a bulit, eltelt 1,5 óra. Nem volt ott, nem találtam. Tovább buli, majd egyszer csak feltűnt. Mellettem sétált el, engem nem észrevéve középen. Gondolkodtam és döntöttem, nem megyek el vele...
 
-------------------------------------------------------------------- 
 
Budapest. VIVA TV.
Számos válogatás után, elértem, hogy behívjanak televíziós felvételre a Szexi vagy nem adásukhoz. A helyszín egy kibérelt TEMPLOM. Nem értettem, nem értem. A vicc, hogy a templom pontosan a hotel mellett terül el, ameliykben életem első és utolsó PUA előadásán voltam.
Szerződés, öltöztető, smink, beállás. Első forduló. Pipa. Úszónadrágos jelenet, készülődés, smink, kivonulás. Pipa. Végén még egy bevgásos jelentet , ksi riportot is készítettek velem.
 Egész ismerősi köröm erről beszélt utána. Suliban nyitott úgy csaj, hogy ismerős vagyok neki, de nem tudja honnan. SZEXI VAGY NEM!
 
-------------------------------------------------------------------- 
 
Siófok, Hotel. HB9 szőke.
 Én biztosan úgy gondolom, hogy egy férfi van úgy egy nővel, hogy csak megakarja dugni. Nem a külső, nem a megjelenés miatt, egyszerűen nem tudja miért, de érzi, hogy neki ezt a nőt meg kell dugnia. Nekem a kis Nevada hölgy egyszerre kellett azért, mert akkoiban fullosnak számított számomra, és privilégiumnak, hogy megkaphatom, és azért is, mert szét akartam kúrni. De durván.
A game figyelmen kívül hagyható.
Egy este kinn buliztunk szendvics bárban, az összes hoteles szinte. Az asztalon az a csaj táncolt akit ezelőtt dugtam be, SMS-t az a csaj írt, akit utána. Leghátul az a csaj akivel később kavartam, kicsit oldalább pedig az, akit 3 év után most, pár hete tudtam bedugni, de már ott kavartunk. Az asztalon táncolós csaj alatt, sztal mellett, az a csaj akinek van barátja, de velem csalta meg - meg még kivel nem.
De most a HB9 szőke kézilabdás Nevről van szó. Mondtam neki, hogy indulok, jöhet ha akar. Jött. Útközben meg kellett álnunk haverjainál, lényegtelen. Hotelbe érve alsó siznten szobájánál kijeltettem, hogy meg kell masszíroznia mert annyira sokat jöttem CSAK miatta, hogy haza kisérjem - én egy szintel feljebb laktam. Kényszer magam meginvitálására bólintott, bementünk. Tudtuk, hogy szex lesz.
Én különös mód perverz vagyok. Szinte jobban szeretem már azt a feszültséget, amikor tudod, hogy szex lesz, de még eljátszotok egymással, mint magát a szexet.
Levettem felsőm ami lila volt, majd elkezdett masszírozni. Az este elfogyaszottt alkohol menyniség után, legjobb saccal is maximum 10 másodpercbe került, mire elaludtam... Én magamnak nem éreztem kínosnak, viszont reggel 6kor keltem, geci parába, megfogtam az Ő fekete felsőjét - mivel egy fekete és egy lila volt ott, reggeli 0 aggyal pedig asszociáltam, hogy övé a lila. Majd felrohantam szobámba levágva felsőt ágyra és aludtam tovább, mivel a szobatársam 7-8 fele volt várható, így nagyon necces volt. Ja, igen, mivel a szobatársam egy HB7 fekete, és dugtam. A felsőt nem vette észre, sőt nekem is 2 nap kellett mire rájöjjek, hogy nem az enyém.
A csajt soha nem kaptam meg utána...
 
-------------------------------------------------------------------- 
 
 Egyetem, kondi. HB7 barna, extra jó seggel.
Egy edzés tervet rendkívül könnyű betartani, de ha egy gyakorlatot kihagysz, helyettesítve egy másikkal edzőtárs hiányában, de végén mégis el akarod végezni edzés végén mert találsz egy kegyetlen jó seggű csajt, akkor csak probléma lesz, inkább menj haza.
 
"Annyi a lényeg, hogy rám rakod ezt a 20-as tárcsát, én meg fekvőzök vele. De majd vedd le, ha végeztem, vagy ha összeesek. "

Gondoltam miért ne menne ki, mindig ezt nyomom. Első 5 nyomás laza, gondolkodtam, hogy a tervezett 10 helyett, nyomok 12-15-öt is. A gubanc a 6-ik után elérkezett már, mivel nem bírtam kinyomni. Eröltettem, álltam holt pontomon sokáig, majd összeestem.
Csaj ijedten levette rólam, én megköszöntem és röhögve vissza tettem a tárcsát.
 
-------------------------------------------------------------------- 
 
Busz. HB8 barna.
Légy 20 perce baszogat engem is, őt is már.

" Utálom a hülye legyeket"

"Ja, olyan, mintha büdös lennél."
 
-------------------------------------------------------------------- 
 
Siófok. N.
Kultúrált, jól kinéző apartman belső szobája egy HB8al. Arra eszmélek fel, hogy kinti teraszról rohan be 2 csaj, és egy tétlenül , szituációt nem értő srác, majd utána egy másik, aki ordítja, hogy nem hiszem el bazdmeg, majd egy hatalmasat vág a falba.
Kiderült, a srác annak bizonyítására, hogy ő borotválja, előkapta a farkát és kicspta az asztalra.
riszkpekt
 
-------------------------------------------------------------------- 
 
Siófok.Sétány, max HB6.
Fitalkori kedvenc nyitásom:

"Sziasztok, tudnátok adni egy cigit? Nekem csak XY van, de túl erős... leszokóban vagyok"
 
Teljesen kitervezett volt, haverom erőset szív, mindig adott egyett, csajok is midnig, én nekik akartam adni az erőset de sose akarták.... Ezáltal haveromnak állandóan gyűjtöttem 5-6 cigit ingyen. Ő is örült, én is. Soha életemben nem gyújtottam rá! Direkt egy rossz öngyújtóm volt, amivel beakartam gyújtani, majd amikor nem ment:

"Ez a sors, le kell szoknom!"
 
Viszont egyszer egy csaj egy full pakkos bontatlant nyújtja. Na most, ha életedben nem vettél még ki dobozból cigit, akkor ne egy telivel kezd, egy kézzel, úgy, hogy más tartja. Életem egyik legkínosabb pár perce volt.
 
-------------------------------------------------------------------- 
 
Siófok, Hotel, kajálda. HB8 HB9 HB7 HB7 HB7
Amikor belépsz a kajáldába és a HB8 akivel filmezgetsz esténként, aki szomszéd szobában lakik ott ül, a HB7-el szemben aki a szobatársad és dugod, mellette a HB7 akivel kavartál - majd 3 év után megdugtad - továbbá, még a HB9 akinél később masszázs közben elalszol, plusz még a kis HB7 aki most az FBd, akit már ott dugtál és masszírozoott állandóan. Na az kínos.   
 
 
 
 
 
 
Pár emlékezetes pillanatom, és akkor gólyatáborról még nem írtam, ahol naponta ennyi volt, illetve a nagy Mori2-es hónapom, illetve... és a .... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése