2013. január 5., szombat



A vizsgákkal rosszabbul sem állhatnék.
Amennyi szerencsém van a vizsga időpontok kiválasztásával...
Más beül, és padtársával megírják, én beülök és kikapom a legszigorúbb vizsgabiztost akinél semmit sem lehet puskázni...
Természetesen a szűrő tárgyaimon sem vagyok túl, szóval hiába van kihegyezve a következő pár hónap egyetemi éveim legjobb pár hónapává, mivel hamarosan búcsút vehetek az egésztől.
Újabb sikeres pénz keresési 5let persze van, persze most, hogy tanulni kellene, jobban, mint bármikor... ja, és persze ez az eddigi legjobb és legmegbízhatóbb hosszűtávú 5let eddig...
Karma élhet még? Ahogy egykori legnagyobb ember mondta:

" Ha szerencséd van a nőkkel, akkor nincs szerencséd a pókerben"
Na, én ott abba is hagytam


 Mert akkor megszűntetek minden női kontaktot ismét, csak, hogy a szerencse mérlege a nőkről ismét a felsőoktatás fele billenjen...


 
 
 
 
 







A hiba majdnem ujra hibaba torkollott, de szerencsere hiba volt.
Ujabb szoke target, ujabb facebook game. A rutinna valasa miatt mar-mar elvezetesen tokeletes struktura van, mar pontosan tudom hany nap mulva fog nyogni.
Jeelenlegi FBm pedig feltekenysege miatt nagyon arra megy h exFB legyen.
Pesti FB jelolt egyre erosebb, csak tudnam h a faszba van megint pesti FB jelolt?







1ik:
de mostmár kezdek ideg lenni,h hol van a barátom... titeket nem lehet elengedni "1-2 " sörre
nekem is csak kék szemmel...

írd meg neki
vagy 1 re nálad, vagy 1 re te nálam
szerintem oda fog érni

egy állat vagy :D
ez nagyon jó :D
 
 
 
 
A férfiak egyik legnagyobb hibája, hogy nem bírják kivárni, míg kibontakozik az esemény. Állandóan rohannak, hogy tovább írják a forgatókönyvet, pedig csak hátra kellene dölni, és az kiteljseülne önmagától, önmagát tovább generálva.

 






Pénteki városháza mozgolódás, péntek esti megyünk pókerezni, megkeresem koli árát, de rossz sofőrhöz ültem be és koccoltunk 60-al patkát majd átdobott másikra is, majd szombati a csaj visz moziba, a csaj visz magához , a csaj hív. Plusz egy kis tudod, hogy párkapcsolatban él, tudod, hogy nem szabad, de megbasz az ideg, hogy megbaszd és érzed, hogy visszamondta, hogy ma este az utadra kerülj, de kibaszottúl az út melletti járdán mész és ez még jobban adja.


"Attól, hogy üldözési mániám van, még lehet, hogy üldöznek"
 
A bástyáinkat egyszer el kell hagyni, bármennyit is tettek és tennének értünk. Noha, lehet, hogy bástya nélkül is szembe tudunk menni mindennel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése