2013. szeptember 23., hétfő

VAZLAT

 
"Minden áldott nap hinned kell abban, hogy ami a tiéd, az a tiéd lesz. Amit neked szántak, az nem pottyanhat más ölébe, és ha megérkezett, ő bizony nem megy sehova. Visszajön, megsimogatja a buksidat, lehajol, egy puszit nyom rá, magához húz, és közli, hogy ő aztán marad, még akkor is ha a világ összedől. Feletted fog állni, hogy még véletlenül se zúzzon darabjaira. Mert ő ezért van. Hiszen ő érted van, te meg érte."

 
Ujra es ujra felmerulo, bonyodalmas kerdeskor. Hogy keruljek ki a baratzonabol?
Mert igazabol, hogy is lehet barhonnan kikerulni... Hat ha kivesz, ki betett. De ha csavarsz egyet, akkor te teszed be ot, es akkor jossz kivelole amkor kiveszed.Az ember, ki kora ismertje is volt már, ki megteremtette a föld legszebb városát, szinte földön halt, mert nem ismerték fel.

Egyetem.
Korhazi zarojelenteseket hamisitok, hogy ne tiltsanak le targyakrol, szintfelmeroket irnak helyetttem, hogy ne csusszak es alairast veszek tanartol, hogy vizsgara mehessek.

Engem néznek, néznek vizslatnak. Kivel vagyok, miért vagyok. Miért ő? Miben jobb? Néznek, kérdeznek, súgnak.
A királyságot kiadtam, de a koronám hol van?

Evezes.
2000 meter 300/200 valtasban es 1000 utan mindenem halott volt.
4x500 méter váltó cross, és felébredtem. 
1 honap mulva 24oras uszoverseny. Muszaj felkeszulnom ra...

CHALLANGE
1 honap alatt szetkardiozni magam
2 honap alatt latvanyos javulas
póker  -  pénz felutalva, tanár kirendelve


Rajottem, hogy mig a pick up egzakt es vertikalis folyamat, addig az anyagi helyzet javitasara szamt energia befektetes megterulese nem az. 

Neha abbol lesz tuz, ha oltasz, kerdes helyett tett.

"Jobb egy rovid de teljes elet, mint egy hosszu de ures"Egeszen eddig hittem, sőt, tudtam. De most ra kellett jonnom, hogy tevedtem. Nem a rendszerrel volt mindig is gond, HANEM velem.

 

A hely, ahova fiatalokat visznek, hogy kozos jovo elott megismerjek egymast.
Robbantam, legjobbakat elvittem, tartottam.
Magam részéről ez leírja a következő három nap eseményeit végérvényesen.

Megtettem amit csak akartam. Mar-mar nem tudom mit nem csinaltam az eletben ami elitelendo es emberikapcsolatokra epul...
Nem lehet leirni se...
3 nap, 2 off este, es egy felismeres h ez nekem mar nem kell.  Nem kell, mas kell, eletet akarok epiteni es segiteni masoknak. Karma, hiszem es erzem. Vissza add minden egyes hibat amit elkovettem, vissza ad, de duplan, konyortelenul. Sokszor miatta elveszettnek gondolom az egeszet. 
Egy lehetoseg, mi ertelme, ha mar sejtem, hogy rossz iranyba mentem. Mint amikor ket ember egymasfele setal egy folyo felett egy fatorzson, de nem fernek el. Hopp , valami csobbant. 
Legnagyobb hibák. Ezzel is leírhatnám az esemnyeket röviden.
Adj hatalmat egy emberkezébe, és kiderül milyen ember. Kaptam, de nem kertem. Adtak, es hasznaltam, belementem. Adatott es tortem, mert ami itt tortenik...
Megkaptam a megkaphatatlant, masodikat, kit menyasszonykent dobtam fel a pultra, hogy elcsereljem egy sorre. Masodik, kit csak dobaltam, porgettem, kozepen, cdak neztek, csak bamultak. Ot, ki sort ajanlott, pedig ismer, o kit hittem, hogy en talaltam meg veletlenul az este egyedul, pedig vegig en voltam csapdaban, csapdaban, mert tudta mit nyujtson, hogy elvegyem.
A második. Második, mit senki nem tett meg, soha, mert tiltott. Időközben kiderültek dolgok, hát mit nem, én meg tettem. Megtettem , és még emlékképekben is homályos a dolog. Homályos, más által felállított, majd ráeszmélés a második.
Senki nem próbálta, tisztelik annyira, hogy nem. Én tisztelem- e ? Én szeretem, de lassan rájövök, hogy tényleg egy elfajzott fasz vagyok. Próbálom, de látszik, hogy nem.
Tiltott. Kinek? Mindig is kivételnek képzeltem amgam minden alól, szabálytalanságok sokasága, melyet én soha, közben mindig.
Odáig jutottam, hogy magamtől félek, nem másoktól.
Akartam, megkaptam, de nem tudom kordában tartani. Szép dolgok ezek.

Hiszem, hogy az embernek szembe kell néznie önmagával, mit tett, hogy tett, miben jó vagy rossz. Ebben jó vagyok, én aztán nagyon tudom az összeset magamra.

Szinhaz a villag, szinesebb tole, megtanitottt cselekre, nok felszedesere, de arnyaltan elni es hazudni is, emberek atveresere.

Beleegett a mondat az agyamba: kiszeretném élvezni minden percét és cseppjét.

 

BANK 360.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése